Binnen kijken

Binnen kijken

Het huis aan de Koninginnelaan 89-91 stond al enige tijd te koop en de vorige bewoners verzorgden zelf de rondleiding. Na enkele dagen van loven en bieden bereikten we overeenstemming over de koopsom en op 1 april 2020 konden we ons de gelukkige, nieuwe eigenaar van het karakteristieke huis met de twee mansardekappen noemen.

Toen kon de verbouwing beginnen. Eerst het woonhuis. Na een half jaar van slopen, renoveren en (aan)bouwen konden we onze intrek in het huis nemen. Daarna kwam er tijd voor de winkel, om onze liefde voor antiek, vintage objecten en modern design vorm te geven. Op 1 april 2021, nog tijdens de laatste coronagolf, ging de winkel open, zonder fanfare of ruchtbaarheid. De eerste bezoekers kwamen schromend binnen om een kijkje te nemen, de eerste lamp werd verkocht.

We werken allebei regelmatig vanaf huis en als het weer het toelaat, staat de winkeldeur uitnodigend open en kunt u gewoon binnenstappen om een kijkje te nemen, rond te neuzen of uw zoekopdracht aan ons kenbaar te maken.

In principe zijn we elke vrijdag en zaterdag open, daarnaast op andere dagen als we thuiswerken, maar we ontvangen u ook ’s avonds en op zondag – we wonen er immers.

Koninginnelaan 89
7315 BP Apeldoorn
U kunt voor ons huis parkeren, gratis.