Italiaanse Mazzega Murano hanglamp

For English please see below; feel free to make an offer!

Prachtige lamp geproduceerd door A.V. Mazzega met de karakteristiek geblazen bol van Murano glas in een mooie combinatie met chroom. De gebogen chromen armen geven de lamp haar space age uiterlijk. Met zijn verschijning is deze lamp een perfecte vertegenwoordiger van het tijdsbeeld uit de jaren 60/70. Vanwege zijn ontwerp, kwaliteit en functionaliteit zijn de lichtobjecten van Mazzega al decennia zeer gewild onder de liefhebbers en verzamelaars en dus met recht een icoon in de wereld van designverlichting.

AV Mazzega is opgericht in 1946 door Angelo Vittorio Mazzega. Mazzega en heeft in de loop der jaren samen gewerkt met veel internationaal gerenommeerde ontwerpers zoals De Lucchi en Piva met als bekendste Carlo Nason die zelf opgroeide in één van de oudste families van Murano-glasfabrikanten van Venetië.

A Beautiful AV Mazzega Glass Ceiling Lamp with a distinctive large hand-blown glass globe from Murano. The globe is made of glass with in the middle an amber colored base. Design from the 60s/70s. The bended chrome arms give the lamp its space age character.

Afmetingen/Measurements: H 60 x diameter 40 x diameter globe 24 cm

Prijs/Price: Verkocht/Sold

(Heb je interesse of een vraag? Neemt u dan hier contact met ons op onder vermelding van de omschrijving van het object).